Horeca

Afbeelding bij Horeca

Heeft u behoefte aan flexibel inzetbaar personeel, dat betrouwbaar en snel aan de slag kan in uw horeca zaak? Denkt u dan eens aan de payroll service voor de horeca, zoals Koers Oost Personeelsdiensten die biedt.

Als horecaondernemer heeft u vaak te maken afwisselende situaties. Het kan voorkomen dat u tijdelijk extra personeel wilt inzetten, tijdens de feestdagen, in het weekend, of juist in de zomer wanneer de terrasjes weer helemaal vol zitten. In deze situaties biedt payroll een uitstekende oplossing voor u als werkgever om flexibel personeel in te zetten tijdens deze periodes. Wij hebben ook speciale tarieven voor studenten. 

Voordelen van payroll in de horeca

Payroll is uitstekend inzetbaar in de horeca en brengt vele voordelen met zich mee. Zo neemt u uw personeel niet zelf in dienst, maar doen wij dat voor u. Het formele werkgeverschap ligt bij ons. Ook de administratieve taken geeft u uit handen; zo heeft u er zelf geen omkijken naar. Praemium voert deze taken voor u uit. We geven uw werknemers alle benodigde informatie:

  • over de arbeidsvoorwaarden, de rechten en plichten
  • over de cao en het pensioen
  • we begeleiden in het geval van ziekte en arbeidsongeschiktheid
  • voor uw werknemer het allerbelangrijkste, we betalen tijdig en correct uit.

Dus ook voor uw werknemers heeft payroll in de horeca vele voordelen.

Profiteer ook als werkgever van de voordelen van payroll in de horeca

Praemium Payroll is de juridische werkgever en neemt daarmee een deel van de risico’s op zich. U houdt uw personeel zoals u dat gewend bent, maar wij zijn verantwoordelijk voor de salarisadministratie en wij dragen het risico op doorbetaling bij ziekte. U heeft meer flexibiliteit in het aannemen van personeel, u draagt minder risico’s en heeft meer vrijheid om te doen waar u goed in bent: ondernemen in het horeca vak.

Koers Oost Personeelsdiensten is gecertificeerd met het SNA-keurmerk (van: Stichting Normering Arbeid, zie: www.normeringarbeid.nl) en is voor u een betrouwbare zakenpartner. We onderschrijven de gedragscode van het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en we handelen daarnaar.

Wat biedt payroll horeca van Praemium mij nog meer?

Payroll horeca van Praemium spreekt uw taal, begrijpt uw belangen en biedt u de oplossing, als u op zoek bent naar ‘extra handen’ die flexibel en snel inzetbaar zijn. We spreken met u duidelijke en heldere uurtarieven af, zodat u altijd het kostenplaatje voor ogen heeft. We verlichten uw taak als werkgever, door zorg te dragen voor alle taken waar een payrollmedewerker mee te maken krijgt, van salarisverwerking tot ziekteverzuim.

Met payroll voor de horeca van Praemium heeft u altijd snel en makkelijk contact met één van onze medewerkers of specialisten. We bezoeken u regelmatig, zodat we weten wat er speelt en waarnaar u op zoek bent. U kunt ons bereiken, via mail of telefoon. Zo houden we korte lijnen. We zijn gevestigd in Enter, Rijssen, Oldenzaal en Zutphen. Wij regelen voor diverse klanten de payroll in het gebied Overijssel, Gelderland en Drente. Uiteraard kunnen we ook landelijk payrollen. 

Meer informatie ontvangen over Payroll in de horeca?

Voor meer informatie over het inzetten van payroll in de horeca kunt u contact opnemen met ons. Vraag nu direct vrijblijvend een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.